Cursussen

Cursuswerk Op deze pagina vind u de schrijfworkshops of -dagen met thema’s die raken aan leven, geloof en zingeving. Deze verzorg ik samen met mijn collega Elisabeth van Windt. Schrijven is een creatieve daad die gelukkig maakt’ (Willemijn Soer in haar boek Autobiografisch schrijven) Aan de hand van eenvoudige oefeningen, beschrijft u fragmenten uit uw leven. Al doende blijkt u veel meer te weten dan u wist! Schrijfervaring is niet nodig! Iedereen kan schrijven. In een groep schrijven en luisteren naar elkaars verhalen is inspirerend. U bent altijd vrij om uw teksten wel of niet voor te lezen.

In de bijeenkomsten gaat u op weg met medecursisten. Onze ervaring is dat de dynamiek van de groep veel in het proces betekent. In elke bijeenkomst sterven wij ernaar dat deelnemers elkaar respecteren zoals een ieder is. Met elkaar proberen we vriendelijk voor onszelf en daardoor ook vriendelijk voor elkaar te zijn.

Alle bijeenkomsten staan open voor mensen met en zonder kerkelijke binding en achtergrond.

Ook wanneer u voor uw organisatie een themadag of een workshop rond een bepaald thema wilt verzorgen, kunt Elisabeth van Windt en mij benaderen. In afstemming met u ontwikkelen wij graag een mooi en zinvol programma.

(Op dit moment zijn er nog geen nieuwe bijeenkomsten gepland)