Ter zake

clownOm deel te nemen aan begeleiding of een activiteit van Praktijk Sporen hoeft u niet gebonden te zijn aan een kerk. Wanneer u zich aangesproken voelt door de werkwijze, bent u van harte welkom. De praktijk wil nadrukkelijk open staan voor mens binnen en buiten de kerk. Ik respecteer uw levensovertuiging. Als pastor heb ik een ambtsgeheim: wat in vertrouwen wordt meegedeeld, is bij mij veilig. Daarnaast ben ik lid van de beroepsvereniging voor geestelijk begeleiders “Gaandeweg”.

Contactgegevens

Voor contact met de praktijk: zie hier

Vergoedingen

Sessie

Aan een eventueel kennismakingsgesprek van 30 minuten zijn geen kosten verbonden.
Vervolgafspraken in de praktijk kosten €75,00 per sessie.

Afspraak afzeggen

Er kunnen redenen zijn om de afspraak te verzetten (bijv. ziekte). Stel Annette daar zo gauw mogelijk van op de hoogte. Afspraken die niet nagekomen worden en niet zijn geannuleerd 24 uur voor het afgesproken tijdstip worden in rekening gebracht.

Uitvaart

Een kerkelijke uitvaart kan ik verzorgen als de overledene van protestantse gezindte is. Dan wordt in het afscheidsmoment gebruik gemaakt van de symbolen en rituelen die de kerk heeft. Daarnaast kan er ook gezocht worden naar hele eigen symbolen. Een niet-kerkelijke uitvaart is aan geen enkele traditie gebonden. Daarin denk ik ook graag met u mee. De kosten voor een  uitvaart bereken ik aan de hand van het uurtarief van €50,00. Dit betekent dat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van de tijd die geïnvesteerd is. Een uitvaartplechtigheid, inclusief voor- en nagesprek komt op ongeveer €500,00. Deze vergoeding is exclusief eventuele gemaakte onkosten en reiskosten.

Voorbereiding van uw uitvaart

De kosten hiervoor zijn €100,00 voor twee ontmoetingen. In de eerste ontmoeting staat uw levensverhaal centraal en in de tweede ontmoeting gaan we dan uw uitvaart vormgeven.

Overige praktische informatie

  • Praktijk Sporen is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77264215.
  • Het BTW nummer is NL003170882820 (vrijgesteld).